Spijker je kennis bij met online workshops!

Als jij niet naar ons toe kunt komen, komen wij gewoon naar jou. Digitaal, natuurlijk. Wil je je kennis bijspijkeren over fondsenwerving, zorg & welzijn in je wijk of zit je te piekeren hoe je het nu moet aanpakken met je financiële administratie? Geef je dan op voor een online workshop.

In de week van 16 juni organiseren we drie workshops die je gewoon voor de computer kunt volgen. Als je je inschrijft, krijg je een uitnodiging en een korte uitleg hoe je de workshop online kunt bijwonen.

De groeiende rol van burgerkracht in welzijn en zorg
Op dinsdag 16 juni kun je deelnemen aan een interactieve workshop over de verschillende stappen die je als burgerinitiatief kunt zetten om regie te nemen op zorg en welzijn in je wijk of dorp.

Fondsenwerving
Heb je geld nodig om je initiatief te realiseren? En hoe schrijf je dan een aanvraag? Onze ervaringsdeskundige neemt je mee en geeft je waardevolle tips op woensdag 17 juni in deze interactieve workshop waarin je veel vragen kunt stellen.

Financiële administratie
Maak je je zorgen over je cashflow door de impact van de corona-crisis? Donderdag 18 juni focussen we ons specifiek op op deze vraag en geven we je tips wat je kunt doen om niet in de betalingsproblemen te komen.

Meld je snel aan voor deze gratis online workshops!

How to…

Wil je weten hoe je een Plan van Aanpak schrijft? Heb je tips nodig om je social media kanalen op de rit te krijgen? Of wil je meer weten over fondsenwerving?Bekijk dan deze korte ‘how to…’ video’s!