Kom, dan doen we het samen!

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving. Tijdens het We doen het samen! Festival willen alle partners actief burgerschap stimuleren en het succes van vele lokale initiatieven in héél Nederland laten zien en vieren.

Divers programma
Het We Doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met bijna vijftig workshops en het gezellige Buurtplein waar je verschillende interessante organisaties en fondsen vindt, is er voor iedereen wat wils. Ook vindt tijdens het festival de jaarlijkse uitreiking plaats van Kern met Pit, de Nationale Vrijwilligersprijs en kun je ter plekke je project pitchen bij Donatie op Locatie. Check: www.wedoenhetsamen.nu/programma

Bekijk hier de aftermovie van het We doen het samen! Festival 2019

We doen het letterlijk samen
Het We doen het samen! festival wordt gedragen door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, LSA Bewoners en NOV. Daarnaast zijn er verschillende partners die meehelpen om het festival inhoudelijk vorm te geven. Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te
vergroten.

Tickets
Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje! Check: www.wedoenhetsamen.nu/bestel-kaarten . Veel van onze partners kopen kaartjes in voor hun achterban. Ben je dus verbonden aan een van onze partners, dan is de kans groot dat je gratis toegang kunt krijgen. Je krijgt dan via een e-mail een promotie code voor die je kunt invullen in de ticketshop.

Download de Festival app
Je kunt je vooraf inschrijven voor de workshops via de festival app. Handig, want dan kun je op die manier ook alvast je eigen programma een beetje samenstellen. Het is echter altijd mogelijk om op het festival zelf ook nog een plekje te bemachtigen voor de workshops. Inschrijven voor de workshops kan vanaf 5 maart!

Meer info
Datum & tijd: zaterdag 28 maart 2020 – 10.00 uur tot 18.00 uur
(programma start om 10.30)