mooie verhalen om te delen

workshops en trainingen

De workshops van KNHM foundation helpen je bij het opstarten, uitvoeren en voortzetten van je (buurt)initiatief. Deze bijeenkomsten zijn vooral praktisch van aard: je doet kennis en inspiratie op van professionals en kunt hier direct mee aan de slag. Denk aan crowdfunding, social media, pitchen en het schrijven van een plan van aanpak. KNHM foundation biedt ook regelmatig diverse trainingstrajecten aan. Tijdens een langere periode van een aantal weken volg je diverse workshops en word je begeleid door een coach om jouw initiatief verder te helpen op diverse vlakken. De trainingen zijn zeer praktisch van aard en vragen een serieuze inzet. Alle workshops en trainingen zijn gratis toegankelijk!

magazine werkplaats

Werkplaats is het magazine van KNHM en valt twee keer per jaar op de deurmat bij zo’n 14.000 abonnee’s, zoals buurthuizen, vrijwilligers, wijkbedrijven en gemeenten. Het magazine wordt altijd gemaakt met een of meerdere partners, rondom een actueel thema. Werkplaats informeert, enthousiasmeert, verdiept kennis en biedt een podium voor discussie.

jaarbericht 2018

In 2018 heeft KNHM foundation zich ook weer met enorm veel energie ingezet voor burgers die zelf de regie pakken over hun leefomgeving en in hun buurt mooie projecten realiseren. Het is mooi om te zien dat in heel het land mensen steeds meer in actie komen. En al die mensen brengen beweging in hun eigen leefomgeving. Samen. Want met elkaar kunnen we heel veel.
In het Jaarbericht 2018 lees je een selectie van onze meer dan 300 bijzondere projecten, initiatieven en bewonersbedrijven. Download het Jaarbericht en laat je inspireren!