Hulp van KNHM foundation tijdens de coronacrisis

Het coronavirus heeft het dagelijks leven op de kop gezet. Dit geldt voor ons allemaal, zowel voor jou als initiatiefnemer van een burgerinitiatief, maar ook voor ons als adviseurs van KNHM foundation. Met de nieuwe maatregelen die zijn aangekondigd vanuit de overheid lijkt dit nog zeker tot 1 juni te duren.

Het zijn onzekere tijden, en we begrijpen goed dat de eerste prioriteit ligt bij de gezondheid van jou en je omgeving. Dit geldt ook voor ons. Tegelijkertijd zien en horen we dat mensen juist op dit moment het initiatief nemen een project te starten om mensen uit hun buurt, wijk of dorp te helpen. Maar het kan ook zijn dat je een vraag hebt over een lopend project.

Initiatieven ontwikkelen om je eigen buurt, wijk of dorp te verbeteren kan enorm veel energie geven. Vanuit KNHM foundation denken we daarom graag met je mee. We krijgen momenteel veel vragen van zowel nieuwe als bestaande initiatieven. We hebben de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Nu advies nodig?
Wil je liever direct contact met ons? Bel naar 026 44 55 146 of mail naar info@knhm.nl

Meest gestelde vragen en antwoorden

Jazeker! KNHM foundation ondersteunt mensen die hun eigen buurt, wijk of dorp willen verbeteren. Dit doen we met advies en de inbreng van een uitgebreid netwerk. Dit gaat gewoon door.

KNHM foundation maakt in de advisering van initiatieven vaak gebruik van de expertise van het ingenieurs en adviesbureau Arcadis. Ook deze ondersteuning gaat gewoon door.

Vanwege de maatregelen in het kader van de coronacrisis kunnen we op dit moment geen afspraken maken op locatie of kantoor. De advisering gaat digitaal (mail, Skype of Teams) of telefonisch. Mocht je een vraag hebben, mail ons via info@knhm.nl. Een adviseur van KNHM neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Daarnaast hebben we een dagelijks spreekuur. Op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur staan adviseurs van KNHM Foundation voor je klaar om je te helpen. Je kunt via de agenda op de homepage een afspraak inplannen. Op het vastlegde tijdstip neemt een van onze adviseurs contact met je op.

Wij begrijpen goed dat deze crisis een extra uitdaging is. Neem contact op met je eigen KNHM adviseur of mail naar kmp@knhm.nl. Dan kijken we samen naar een oplossing. In de beoordeling van de projecten zullen we hier zeker rekening mee houden.

Jazeker. Deelnemers aan Kern met Pit kunnen maximaal 2 dagen ondersteuning krijgen vanuit het ingenieurs- en adviesbureau Arcadis. Dit blijft zo, alleen kunnen we tot 1 juni geen fysieke afspraken maken. Advisering vanuit Arcadis kan uiteraard wel telefonisch, per mail of via Skype of Teams. Neem contact op met je adviseur of mail ons kmp@knhm.nl

Het We Doen Het Samen-festival is uitgesteld naar zaterdag 5 september 2020. (nog onder voorbehoud). Dan vindt ook de landelijke finale Kern met Pit 2019 plaats. Reserveer deze datum alvast in je agenda!

Alle workshops tot aan de zomer zijn geannuleerd. We gaan er vooralsnog vanuit dat de workshops na 1 september doorgaan.

Helaas, de landelijke finale van Artcadia gaat dit jaar niet door. Een nieuwe datum past niet in het onderwijsschema. Hierover is inmiddels gecommuniceerd met de deelnemers.

De nieuwe editie van Artcadia start in het nieuwe schooljaar. We zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen. Vanaf 1 april kun je weer inschrijven voor de nieuwe editie op onze website www.artcadia.nl. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op met Margje van Spaendonck, coördinator Artcadia,  margje.vanspaendonck@knhm.nl

Onze adviseurs van KNHM Participaties nemen contact op met alle initiatieven die we ondersteunen vanuit KNHM Participaties. Samen kunnen we kijken op welke manier we hier een oplossing voor kunnen vinden. Kijk hier alvast voor enkele financiële tips.

Maak een belafspraak met een van de KNHM adviseurs als je een vraag hebt die hier niet tussen staat. Je kunt contact opnemen met het bureau van KNHM foundation via 026-4455146. Ook kun je een mail sturen naar info@knhm.nl